top of page

Powerfull Reviews

These reviews are written in Dutch

ina-hut-1.jpg

H.R. Hut 

H.R. Hut is sinds 2015 directeur van Coördinatiecentrum Mensenhandel (CoMensha). Van 2003 tot 2009 was zij directeur van Wereldkinderen, destijds Nederlands grootste organisatie voor interlandelijke adoptie, maar ook gericht op lokale hulp aan kinderen in nood in ontwikkelingslanden.

Edith-Bernadette is een echte survivor.” Edith is een geboren motivational speaker. Het is echt ongelooflijk hoe zij het publiek weet te boeien en te raken. Als ervaringsdeskundige heeft ze alle affiniteit met slachtoffers van mensenhandel. Bevlogen en gepassioneerd heeft ze haar ervaring omgezet in een levenskracht die ook anderen hoop geeft. Ze is daarmee veel meer dan een survivor. Ik kan haar van harte aanbevelen als motivational speaker.


"Edith-Bernadette is inmiddels al meer dan 4 jaar de jaarlijkse key-speaker op de ontmoetingsdag voor slachtoffers van Mensenhandel"

#verandering #angst

download.jpg

Shamelie Sitaram docente bij ROC MN MBO 3/4

Boeiende spreker


De voorlichting over identiteit is inspirerend. Edith-Bernadette weet ingewikkelde psychologische processen over identiteit in duidelijke taal uit te leggen.

Hallo mijn naam is Shamelie Sitaram docente bij ROC MN MBO 3/4. Edith-Bernadette heeft meerdere malen een gastles bij ons gegeven die over authentieke identiteit.

“De les over identiteit is een echte aanrander voor zowel professionals als organisaties.”

Dank voor je fantastische gastles. Je voorlichting over identiteit is inspirerend. Je weet ingewikkelde psychologische processen over identiteit in duidelijke taal uit te leggen. Je gebruikt veel ( eigen) voorbeelden, waardoor het publiek en ik geboeid zijn te blijven luisteren. Tijdens je verhaal. Naast luisteren geef je ook voldoende ruimte voor reacties en zoek je contact met je publiek door ze tussendoor een vraag te stellen. De wisselwerking versterkt de kracht van de voorlichting. Je workshop illustreert op mooie wijze de theorie die je met de groep hebt behandeld. Kortom de voorlicht over identiteit is een aanrader voor andere professionals en organisaties

Dankjewel!

gg.jpg

Sharmelie

Sterk en krachtig dat ben jij

IMG-20190421-WA0006.jpg

 Aldith Hunkar

Kracht,energie en flamboyante verschijning.

914d9c_c54e53ca9c884dc39bcfcc63c20f0d97.

Naima Rath

Edith is een echte inspiratiespreker, ze weet het publiek mee te nemen in een boeiend verhaal. Terwijl je luistert maak je onbewust "je eigen reis mee". Wie ben ik, wat wil ik, waarom maak ik keuzes en hoe worden deze keuzes gemaakt.

Mijn naam is Naima Rath en ik werk bij CoMensha, als adviseur aanpak Mensenhandel. Dit jaar was ik verantwoordelijk voor de organisatie van de Ontmoetingsdag 2015. Een dag voor slachtoffers van Mensenhandel. Dit jaar wilde ik de dag in een nieuw jasje steken en ben op zoek gegaan naar een jonge bevlogen spreker, die de doelgroep kent en zich goed kan inleven in anderen. Als snel kwam ik bij Edith uit!


Edith is een echte inspiratiespreker, ze weet het publiek mee te nemen in een boeiend verhaal. Terwijl je luistert maak je onbewust "je eigen reis mee". Wie ben ik, wat wil ik, waarom maak ik keuzes en hoe worden deze keuzes gemaakt. Edith geeft je inzicht om je eigen gedragspatronen te herkennen en laat de keuze bij jou wat je ermee wil doen. Ze onderzoekt graag met jou, je mogelijkheden.


Edith luistert naar jou als klant, wat wil ik de toehoorders meegeven. Voor mij was heel erg van belang dat toehoorders erkenning kregen voor wat zij hadden meegemaakt, maar ook een aanmoediging hoe ze nu verder moeten? Edith zette dit op zo een professionele en tegelijkertijd simpele wijze uiteen.


Met halve woorden wist Edith, wat ik als klant wilde. Een deelnemer kwam naar me toe en zei: "later wil ik worden zoals zij". Wat ik persoonlijk heel mooi vind, is dat Edith een interessante verbinding legt tussen je opvoeding/erfdeel/afkomst en je eigen identiteit, en hoe het één het ander beïnvloed. En hoe deze geschiedenis je keuzes en doelen in het leven bepalen.


Nodig Edith uit voor een vrijblijvend gesprek. In de toekomst hoop ik nog veel met haar samen te werken.

*Op de foto Naima Rath adviseur CoMensha

“Edith geeft je inzicht om je eigen gedragspatronen te herkennen en laat de keuze bij jou wat je ermee wil doen. .”

69653899_2410621115642210_18548438093141

CoMensha

Een inspireren en emotionerend verhaal

FB_IMG_1588502045284_edited.jpg

Burgermeester Ahmed Marcouch
( Arnhem)

Een prachtig  revieuw van de Arnhemse burgermeester

foto2.jpeg

Iva Bicanic

Klinisch psycholoog hoofd landelijk Psychotraumacentrum UMC Utrecht & landelijk coördinator centrum seksueel geweld

bottom of page